Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Handest
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gas og service specialkompetencer

I foråret 2014 overtog vi hovedparten af virksomheden VSM Thy, og hermed fik Bedre Bad Thisted – Handest VVS tilført ekstra specialkompetencer inden for gasområdet. Samtidig med dette fulgte en stor aktivitetsudvidelse, da VSM Thy gennem en årrække har serviceret et stort antal erhvervskunder og industrivirksomheder.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Større kedelanlæg

Vores viden og kompetencer kan anvendes forhold til alle de steder i industrianlægget, hvor der anvendes gas. Gennem årene har vi eksempelvis udført en række anlæg med gaskedler op 135 kWh. Her har vi ikke kun projekteret, men også leveret alle tekniske komponenter.

Kontakt for gasservice

Vi servicerer gaskunder over hele Nordjylland, Midtjylland, Vendsyssel, Thy og Mors. Giv os et kald , så kan vi kan give dig kompetent rådgivning og komme frem til en god aftale.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 92 07 24
kontakt@handestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon