Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Handest
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

VVS service af anlæg

Undgå driftsstop – få anlægget trimmet

Vi tilbyder serviceeftersyn på alle former for

 • Ventilationsanlæg
 • Klimaanlæg
 • VVS- og automatikanlæg

Med regelmæssige serviceeftersyn kan din virksomhed sikre sig anlæg med optimal ydeevne og en sikring mod pludselige nedbrud og driftsstop – med tab af produktion til følge.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Servicering og eftersyn

I din virksomhed kan du have anlæg eller instrallationer, som skal serviceres med faste intervaller ifølge lovgivningen. Den del tager vi hos Handest VVS – Bedre Bad Thisted. Sammen med dig kan vi lave en fast plan for servicering.

Udover den lovpligtede servicering udfører vi også almindelig servicering på andre anlæg og installationer. Der er mange fordele ved jævnligt at servicere jeres anlæg eller installation:

 • Bedre og ensartet drift
 • Forbedret driftsøkonomi – herunder mindre energiforbrug
 • Større driftssikkerhed – mindre risiko for dyre nedbrud
 • Længere levetid

På langt sigt er det dermed billigere at vedligeholde end at reparere og anskaffe nyt anlæg eller installation.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - montering

Vi udarbejder en plan

Kontakt os for et serviceeftersyn. Ved samme lejlighed kan vi udarbejde en plan med forslag til eventuelle forbedringer og optimeringsmuligheder, så du sikrer dig de økonomiske fordele. Vi tilpasser serviceaftalen på alle måder, så den passer til dit behov, dine anlæg og installationer og så du kan føle dig tryg, sikker og får den økonomiske gevinst.

Vores veluddannede serviceteknikere udfører eftersyn på ventilationsanlæg efter højeste standard og bliver løbende efteruddannet for, at vi altid kan tilbyde dig en af markedets bedste ydelser indenfor ventilationsservice. Vi kender til vigtigheden af en komptent samarbejdspartner som kan servicere dine installtioner og energikilder.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

En kompetent servicepartner til din virksomhed

Når du vælger Handest VVS – Bedre Bad Thisted som din servicepartner, er du sikret kyndig rådgivning og højt serviceniveau hver gang. Vi har speciale i at vedligholde og yde service for både erhverv og private, og vi overholder altid vores aftaler.

Vi er altid opdateret med den nyeste viden i faget. I vores samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi, har vi adgang til den nyeste viden og har mulighed for sparring med vores dygtige kollegaer. Det gælder både viden om lovgivning, valg af produkter, arbejdsteknikker, mv. Dermed har vi det bedste udgangspunkt for at servicere og hjælpe vores kunder bedst muligt.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Kontakt os allerede i dag

Hvis du har spørgsmål til vores serviceaftaler til erhverv eller ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os allerede i dag. Vi har en stor viden indenfor faget og står naturligvis klar til at besvare spørgsmål og rådgive.

Kontakt os på nedenstående knapper.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 92 07 24
kontakt@handestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon