Handsted VVS facade

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Handest
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Grøn omstilling

Ansvarlige og professionelle løsninger

Når du vælger os, Handest VVS i Thisted, som din VVS-virksomhed, får du en professionel samarbejdspartner med fokus på høj faglighed og den grønne omstilling. Udover vores egen indsats har vi også nøje udvalgt vores leverandører på baggrund af kriterier for ansvarlighed og krav til kvalitet. Det giver fordele for både klimaet, miljøet og dit driftsbudget.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Intelligente, klimabevidste løsninger giver mening

Hos os kan du være sikker på, at vi har taget højde for klimaet, når vi gennemgår forskellige løsningsforslag med dig. Vi indtænker altid et lavt forbrug, en lang levetid og de nyeste ressourcebesparende teknologier i de løsninger, vi anbefaler og leverer, uanset hvilken type opgave vi skal løse for dig.

Du kan også altid trække på vores medarbejderes store erfaring med løsninger og teknologi, der fx optimerer driften, minimerer energiforbruget og mindsker CO2-udledningen – det giver mening både økonomisk og klimamæssigt.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan vi konkret arbejder med FN’s verdensmål for at være en aktiv del af den grønne omstilling.

Bedre Bad - Bedre Energi - 4 verdensmål - Kvalitetsuddannelse

FN’s verdensmål nr. 4: Kvalitetsuddannelse

Hos Handest VVS – en del af Bedre Bad – Bedre Energi, er kvaliteten af vores arbejde altafgørende – det er jo grundlaget for, at vores kunder bruger os igen og igen, fordi de ved, at de altid kan have tillid til vores høje faglighed. Uddannelse af vores medarbejdere og lærlinge er derfor noget, vi vægter højt, så vi til enhver tid er opdaterede på viden og kompetencer og kan levere professionelle løsninger i topklasse, nu og i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber

Certificeringer og efteruddannelse

  • A-certifikat (Gas)
  • KMO-certifikat (Køleteknik, kategori ll)
  • VE-godkendt (Vedvarende energi)
  • Varmt arbejde certificeret (Brandforanstaltninger ved gnistproducerende arbejde)

I løbet af 2023 efteruddanner vi vores medarbejdere til Certificeret Energivejleder og Certificeret Vådrumsinstallatør, hvilket sker i et samarbejde mellem akademiet ved Bedre Bad – Bedre Energi og Teknologisk Institut.

cert 1  cert 2  ve logo varmepumper medium

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Lærlinge er en fast del af staben

Hos Handest VVS stræber vi efter altid at have mindst 4 lærlinge. Vores lærlinge er en fast og uundværlig del af vores virksomhed, og ved at uddanne fremtidens dygtige VVS’ere, styrker vi både lokalsamfundet og vores egen forretning.

Fleksjobbere bidrager værdifuldt

Vi har to faste fleksjobbere ansat hos Handest VVS. Både fordi vi mener, at det er en del af virksomhedens sociale ansvar. Men især fordi, det giver rigtig god mening i virksomhedens hverdag – vi har i vores fleksjobbere to gode medarbejdere, som vi ikke kan eller vil undvære.

Bedre Bad - Bedre Energi - 6 verdensmål - Rent vand og sanitet

FN’s verdensmål nr. 6: Rent vand og sanitet

Som VVS-virksomhed er det en selvfølgelig del af vores daglige arbejde at sikre rent drikkevand både nu og i fremtiden – bl.a. ved at rådgive vores kunder om rene og hygiejniske løsninger samt installere og servicere tekniske installationer med henblik på ressourcebesparelse.

I vores arbejde har vi fokus på sikre løsninger, hvor vi undgår unødvendigt spild. Vi projekterer og udfører vandinstallationer efter den nyeste viden og kan derfor ofte reducere materialeforbruget.

Bedre Bad - Bedre Energi - 7 verdensmål - Bæredygtig energi

FN’s verdensmål nr. 7: Bæredygtig energi

Energitjek og energioptimering hos kunden

Ude hos vores kunder udfører vi bl.a. omfattende energitjek og rådgiver om udskiftning af gamle installationer til nye, energieffektive løsninger, ligesom vi selv bruger den mest ressourcebesparende teknologi på markedet.

Vi gør også meget ud af at synliggøre, hvorfor den lovpligtige servicering af fx naturgasanlæg og varmepumper er vigtig for en optimal drift, hvor man undgår varmespild. Selv med få tiltag kan der spares en del, og det synes vi, alle fortjener at vide.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Varme fra vedvarende energi

Vores virksomhed er koblet på Thisted Varmeforsyning, der producerer varme gennem 98 % vedvarende energi, bl.a. via geotermi og et CSP-solanlæg (som de første i landet). Vi hjælper også andre virksomheder med at omstille til en klimavenlig varmekilde.

Optimering af transport

For at undgå at køre frem og tilbage fra lager mange gange dagligt efter reservedele og materialer har vores medarbejdere varelageret med i bilerne. Vi bruger også GPS i bilerne i den daglige logistik – på den måde kan vi altid sende den nærmeste servicevogn til kunden, når der opstår akutte opgaver. Det sparer energi, men også værdifuld ventetid for kunden.

Vi vil køre i fremtidens biler

Vi holder godt øje med, hvad der sker i markedet, når det kommer til grønnere transport, og vi har allerede nu planer om egen el-ladestander på firmaadressen. Når vores nuværende varevogne skal udskiftes, ligger vores fokus på at vælge en løsning, der tilgodeser flere faktorer, som i vores øjne hænger uløseligt sammen: mindre CO2-udledning samlet set, fornuftig økonomi samt vores kunders behov for hurtig og effektiv service i det område, vi kører i (rækkevidde).

Brug for hjælp til, hvordan du kommer i gang med den grønne omstilling?

Bedre Bad - Bedre Energi - 12 verdensmål - Ansvarligt forbrug og produktion

FN’s verdensmål nr. 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Hos Handest VVS, Bedre Bad – Bedre Energi Thisted, er det en selvfølge at have fokus på ansvarlig produktion, lang levetid og lavt ressourceforbrug, når det kommer til hvilke produkter og installationer, vi anvender – både hos os selv og hos vores kunder. Det gælder også i valg af samarbejdspartnere.

Ansvarlig affaldshåndtering

Vi har stort fokus på korrekt affaldssortering. Vi har egen container til både pap og skrot, og vi har planer om at anskaffe egen pappresser. Vi skiller altid fx vandhaner og pumper ad, så de forskellige dele ender det rette sted. Sanitet og porcelæn kører vi på genbrugspladsen.

Klimabevidste leverandører og logistikpartnere

Hos os, bliver alle vores produkter leveret af vores faste logistikpartnere Brødrene Dahl og Lemvigh-Müller, som begge arbejder for at reducere branchens klimaaftryk. Blandt andet med tiltag som reduceret kørsel med fossilfri biodiesel.

Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp til, hvordan du kommer igang med den grønne omstilling.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 92 07 24
kontakt@handestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon