Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Handest
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Ledige stillinger

Er du en håndværker med erfaring i at løse diverse VVS opgaver? Så tag en snak med os. Handest VVS – Bedre Bad Thisted er nemlig en autoriseret VVS-installatør og blikkenslager. Vi er selvfølgelig et moderne VVS-firma, som bruger de nyeste teknologier og har den nyeste viden omkring trends inden for bad og energi. Vi er en VVS-virksomhed i vækst med stolte traditioner. Vi gør alt, hvad vi kan, for at skabe et godt og professionelt arbejdsmiljø, med masser af muligheder for at udvikle sine evner og kompetencer. Vi er 25 topmotiverede servicemontører der har hver deres speciale og super dygtige medarbejdere og vi har løbende brug for flere hænder på holdet.

Arbejdsopgaver – Renovering af badeværelse

Bedre Bad – Bedre energi løser en lang række forskellige opgaver både for private og erhverv, derfor vil vi gerne introducere dig for nogle af de opgaver, som vi bl.a. løser til dagligt.

Hos Handest VVS arbejder vi meget med at skabe individuelle løsninger til renovering af badeværelser. Der nogen som foretrækker et standard badeværelse, mens andre efterspørger en mere eksklusiv løsning, derfor prøver vi at imødekomme alle vores henvendelser. Vi gør alt hvad vi kan for at skabe et personligt badeværelse til vores kunder. Derfor foregår processen oftest i tæt samarbejde mellem vores professionelle vejledere, vores dygtige fagmænd som leverer og monterer og kundes ønsker og behov. Det er vigtigt at få en god start, når man skal bygge et nyt badeværelse. Vi tilbyder derfor et gratis besøg, hvor vi foretager et badtjek og kigger på, hvilke løsninger der er mulige. Det koster ikke noget at få besøg og høre mere om mulighederne i dit hjem. På de mere omfattende idéer og ønsker skitserer vi oplægget i en tegning.

Arbejdsopgaver – Ny energiforsyning

Hos Handest VVS er vi også eksperter i at give vores kunder de bedste energiløsninger. Det er vigtigt at vores kunder kan trække på vores ekspertise, derfor er Bedre Energi en lokal og uvildig specialist, når det kommer til energivejledning. Vores medarbejdere har nemlig mange års erfaring og er altid opdateret på den nyeste viden på deres områder. Det er vigtigt at vores kunder kan stole på, at vores rådgivning er baseret på en professionel og faglig vurdering. Handest VVS – Bedre Energi er nemlig uafhængig af energiselskaberne, derfor kan vi tilbyde vores kunder præcis den energiform, der matcher deres behov bedst muligt.

 

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Handest
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Kontakt os

Bedre Bad – Bedre Energi er altså kort fortalt en virksomhed, hvor du kommer i tæt samarbejde med vores kunder og dine kollegaer. Du vil komme ud for nye og spændende udfordringer, der vil være med til at skærpe dine kompetencer og viden. Vi leder selvfølgelig efter engageret medarbejdere, som selvfølgelig er faglig udlærte og har gåpåmod.

Så hvis du søger nye udfordringer og mener at Handest VVS lyder som en spændende virksomhed for dig, så kontakt os på telefon 97 92 07 24 eller send en ansøgning.

Som medarbejder vil du komme til at servicere kunder i Thisted og over hele Thy, Hannæs og Mors

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 92 07 24
kontakt@handestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon