Bedre Bad – Bedre Energi gasfyr fra Viessmann

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Handest
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gasekspertise

I foråret 2014 overtog vi hovedparten af virksomheden VSM Thy, og hermed fik Bedre Bad Thisted – Handest VVS tilført betydelige specialkompetencer inden for gasområdet. Samtidig med dette fulgte en stor aktivitetsudvidelse, da VSM Thy gennem en årrække har serviceret et stort antal gaskunder – både private og inden for industrien.

Bedre Bad – Bedre Energi gasfyr fra Viessmann

Servicepartner for Naturgas Midt Nord

Firmaets status som servicepartner for Naturgas Midt Nord er fastholdt – også fremover vil firmaet etablere og servicere naturgasanlæg i såvel boliger som i industrien. Samarbejdet mellem Bedre Bad og Naturgas Midt Nord, skaber stort potentiale, og fremtidige muligheder for Bedre Bad. Pga. dette samarbejde, er det nemmere for os at hjælpe jer med etableringen af naturgas, lige meget om det er i privaten eller erhvervet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Aktivitetsudvidelser

Bedre Bad Thisted – Handest VVS har som resultat af overtagelsen øgede aktiviteter inden for områderne:

I 2014 overtog vi VSM og senere i 2019 overtog vi Nors VVS. Det har tilført yderligere ekspertise og gør vi nu spænder bredt og kan udføre alt indenfor VVS. De to overtagelser og vores medlemsskab i Bedre Bad – Bedre Energi kæden gør at vi også har alle de nødvendige certificeringer. Kort sagt, kan vi tilbyde varme i alle former. Bedre Bad Thisted – Handest VVS har løsningerne!

Vi laver varme og gasløsninger over hele Nordjylland, Midtjylland, Thisted, Thy, Vendsyssel og på Mors.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 92 07 24
kontakt@handestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon