Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Handest
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Vi kan det meste – bad, energi, varme

Hos Handest VVS – Bedre Bad Thisted er du altid velkommen! Vi har meget at byde på til vores private kunder. Vi står altid klar, uanset om du skal bruge hjælp til badeværelsesinspiration, når du skal designe dit nye badeværelse, eller hvis du har brug for energivejledning, når du trænger til et nyt varmeanlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Mange fordele ved Bedre Bad

Der er mange fordele ved at bruge Bedre Bad, når man som privat husejer, har brug for hjælp til installationer og service af diverse VVS og blik opgaver, der er i hjemmet. En af de fordele du har ved at vælge Bedre Bad, er at vi kommer ud og laver et badtjek kvit og frit, du skal blot booke en aftale. Det giver dig muligheden for at få et overblik over hvilke muligheder og forskellige løsninger, der er for dit badeværelse. Vi kigger bl.a. på dine og familiens ønsker og behov – derefter kommer vi med et oplæg, hvor vi har udarbejdet en skræddersyet løsning til jer, der opfylder alle de mulige krav. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende at bestille et badtjek, det er blot en service vi leverer. Men det giver et godt billede af mulighederne og hvordan dine drømme kan blive indfriet.

Du kan også bruge vores ekspertise til at opnå besparelser både på energi -og vandregningen. Der er nemlig store besparelser at hente ved en korrekt indregulering af dit varmeanlæg. Ligeledes kan du reducere forbruget af vand i husstanden ved montering af vandbesparende toiletter og vandhaner. En af de ting som bliver dyrt, men som folk ikke er klar over, er hvor meget det koster at have et toilet eller vandhane der drypper. Det bliver hurtigt til mange penge i løbet af et år, hvis man ikke får det fikset.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Handest VVS – Bedre Bad Thisted løser alle opgaver for dig og famillien

Bedre bad er specialister i Badeværelser. Udover et badtjek har vi igennem mange år opbygget en erfaring i at lave moderne inspiration til badeværelset, hvor vi båder leverer og monterer diverse sanitets produkter.

Du kan selvfølgelig også trække på vores viden omkring energiløsninger. Bedre Energi Thisted er nemlig din lokale og uvildige specialist i at rådgive om forskellige energiløsninger, der opfylder dine krav og behov. Du kan altid stole på vores rådgivning, da vi har mange års erfaring og benytter os af den nyeste viden inden for energirigtige løsninger. Vores viden er selvfølgelig baseret på en professionel og faglig viden. Vi er nemlig uafhængige af energiselskaberne, derfor kan vi finde den energiform, der matcher dine krav og behov på den bedst mulige måde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Serviceordning for private

De tekniske installationer i hjemmet bør regelmæssigt serviceres, for at sikre at varmeanlægget opretholder en god økonomisk drift, som forlænger levetiden. Et velfungerende varmeanlæg kan spare penge på energiregningen. Vores specialuddannede fagmænd foretager serviceeftersyn og sikrer sig, at anlægget bliver vedligeholdt optimalt, så ydeevnen er helt i top.

Du kan altid kontakte os til en uforpligtende samtale omkring, hvilke fordele du kan opnå ved en serviceaftale med Bedre Bad Thisted. Vi kan kontaktes på telefon 97 92 07 24.

Vi servicerer desuden vores kunder med VVS-løsninger i Thisted og over hele Thy, Hannæs og Mors.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 92 07 24
kontakt@handestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon