Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Handest
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Skab dit unikke badeværelse

Bedre Bad Thisted er ekspert i totalløsninger og din genvej til badeværelset fra dine drømme. Du slipper for besværet, når vi omsætter idéerne til virkelighed. For vi koordinerer indsatsen: Lige fra at vi som fagfolk laver indretningsforslag over håndværkernes arbejde frem til det tidspunkt, hvor du kan slå dørene op til dit nye færdige badeværelse.

Står du overfor en renovering af det gamle badeværelse og skal have nyt badeværelse, så bør du tage din Bedre Bad installatør i hånden og suge til dig af sparring omkring byggetips og -tricks i renovering af badeværelse.

Hele installationen af badeværelset skal vi nok sørge for i den omgang vi aftaler og du skal ikke være nervøs. Vi sætter en ære i at installere alle installationer korrekt og lovligt på dit nye badeværelse. Derfor går vi også først fra dit badeværelse når alle installationer er i orden. Kontakt din lokale VVS’er i Thisted for at høre mere omkring dette.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Forny badeværelset med små renoveringer eller totalløsningen

Uanset hvad din badeværelsesdrøm er, så kan vi hos Bedre Bad Thisted hjælpe dig med at komme i mål. Det gælder både hvis det er en opfriskning af det eksisterende badeværelse, små ekstra forbedringer eller en total renovering.

Vi er specialister i at se muligheder frem for begrænsninger, så hvis du drømmer om at pifte stilen lidt op, så kan vi hjælpe dig med en billig makeover af dit badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Nyt badeværelse

Er det et helt nyt badeværelse du drømmer om, så kan vi også hjælpe med det. Her vil vi præsentere de bedste løsninger på markedet for dig, så du har et godt udgangspunkt for at vælge de rigtige elementer til dit drømmebadeværelse. Vi kommer gerne forbi og kigger på opgaven og giver dig en pris.

Alle vores priser er alt inklusiv, så du behøver aldrig at være nervøs for ubehagelige ekstra regninger, når du vælger en Bedre Bad løsning til dit badeværelse. Alle vores produkter er tilmed billige i drift, så du heller ikke efterfølgende bliver væltet af dyre forbrugsregninger. Når du f.eks. køber dit nye toilet hos os, er det et vandbesparende toilet – det er godt for både pengepungen og vores miljø.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Dit personlige badeværelse

Ud fra sparring og dialog med jer, som kunde, kommer vi med idéer og designforslag til jeres badeværelsesprojekt. Her giver vi jer kyndig vejledning omkring hvilke løsninger der vil være de bedste for jer, med henblik på jeres behov, rummets størrelse og jeres ønsker både til stil og funktionalitet.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og laver de forbedringer vi i samarbejde med jer bliver enige om, i en kvalitet som i kan være sikre på holder mange år fremadrettet.

Inspiration til dig og dit badeværelse

På siderne her kan du se nogle af de mange badeværelser som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Du kan også lade dig inspirere af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde.

Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

Kun de bedste produkter

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Handest VVS går vi meget op i kvalitet. Da badeværelset er et hyppigt brugt rum er det vigtigt at inventaret er holdbart.

Derfor arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetprodukter og -løsninger til badeværelset. Det betyder at kombinationen mellem materialer og godt håndværk stemmer overens, hvilket er afgørende for funktionaliteten og levetiden på dit nye badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Kompetent og troværdig rådgivning

Bedre Bad har fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier. Men midt i al begejstringen, så kan du være sikker på en rådgivning, hvor vi lægger vi hånden på hjertet og rådgiver dig ærligt ud fra mange års erfaring og ekspertise. Der er altid fokus på din bolig – og dine behov og ønsker!

Vi skaber badløsninger i Thisted og over hele Thy, Hannæs og Mors.

Vi laver alt inden for:

Vi tilbyder f.eks.:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 92 07 24
kontakt@handestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon