Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Handest
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Som medlem af kæden Bedre Bad og Bedre EnergiDen individuelle løsning – Giver det os den bedste og nyeste viden samt dig den bedste rådgivning og de bedste produkter.

Handest VVS kom med i kæden i 2007, da vi gerne ville med i et kædesamarbejde.

Bedre Bad er nu blevet danmarks største VVS-kæde af fagfolk og specialister indenfor badeværelser og energiløsninger.

Med baggrund heri kan vi sikre dig en kompetent rådgivning omkring din varmekilde og hvordan den optimeres til at yde en bedre service eller hvordan du kan spare mange penge årligt.

 

 

Markedest bedste produkter

Kæden køber produkter ind hos vores førende samarbejdspartnere af udstyr og komponenter. I kombination med vores viden og håndværksmessige tilgang sikrer det, at vi kan skabe overbevisende energiløsninger hos dig. Vi køber kun de bedste produkter ved vores leverandører og samarbejdspartnere. Derfor kan du som kunde hos Handest VVS også være sikker på at prodikterne er de bedste på markedet.

Tilmed skal du vide, at vores ekspertise indenfor energioptimering gør at du får den bedste service og varmekilde muligt.

I gang med energibesparelser?

Tag en snak med os og hør om dine muligheder for at optimerer dit varmesystem eller for at få etableret helt nyt, energibesparende anlæg. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan spare på energibudgettet. Før du kan blive klar over dette, skal du tage beslutningen om at få efterset din varmekilde, hvad enten det er fjernvarme eller hvad det end må være af energikilde i har i hjemmet.

Kontakt os og vi kommer altid gerne ud til en uforpligtende snak.

Vil du høre mere om de forskellige energikilder, så kontakt os.

 • Pillefyr/Stokerfyr
 • Gulvvarme
 • Varmepumpe
 • Fjernvarme
 • Centralvarme

 

 

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Få den velkendte totalløsning gennem Bedre Bad

I Bedre Bad – Bedre Energi kæden er det et velkendt varemærke, at vi leverer totalløsninger til badeværelser rundt i det danske land. Med den totale løsning fra A til Z begynder vi med gode råd og afslutter med et komplet badeværelse eller bryggers klar til brug. Vi koordinerer alle de forskellige håndværkere, så du slipper for bøvlet med spildtid og ekstra uforudsete udgifter.

Bestiller du en totalløsning til dit nye badeværelse eller bryggers, så skal du blot koncertere dig om, at glæde dig til at opleve det færdige resultat. Hvis du jagter et splinter nyt badeværelse, og ønsker at processen skal foregå så let som muligt – så kunne dette meget vel være løsningen for dig.

Kontakt os på 97 92 07 24 eller kontakt@handestvvs.dk for at høre nærmere omkring, hvordan en totalløsning fra Bedre Bad kan hjælpe dig helskinnet i mål med dit næste badeværelseseventyr. Du kan også besøge vores nye udstilling for inspiration og rådgivning om dit badeværelse eller bryggers.

Vi udfører badeværelser og bryggers til kunder i Thisted og over hele Thy, Hannæs og Mors.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 92 07 24
kontakt@handestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon