Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Handest
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Bedre Bad – Den individuelle løsning

Nogle ønsker standard badeværelser, mens andre foretrækker de mere eksklusive løsninger. Nogle vil have det mest nødvendige, hvor andre ønsker at skabe et rum for velvære, afslapning og trivsel. Vi står for mangfoldighed i produkter og løsninger. Kom med dit forslag og dine idéer – så kommer vi med et oplæg, der er skræddersyet din families ønsker og behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kom i gang med et gratis besøg

Få besøg af os eller besøg vores udstilling. Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon. Kontakt os på 97 92 07 24.

Det koster ikke noget at få besøg og høre mere om mulighederne i dit hjem. På de mere omfattende idéer og ønsker skitserer vi oplægget i en tegning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Få den velkendte totalløsning gennem Bedre Bad

I Bedre Bad – Bedre Energi kæden er det et velkendt varemærke, at vi leverer totalløsninger til badeværelser rundt i det danske land. Med den totale løsning fra A til Z begynder vi med gode råd og afslutter med et komplet badeværelse eller bryggers klar til brug. Vi koordinerer alle de forskellige håndværkere, så du slipper for bøvlet med spildtid og ekstra uforudsete udgifter.

Bestiller du en totalløsning til dit nye badeværelse eller bryggers, så skal du blot koncertere dig om, at glæde dig til at opleve det færdige resultat. Hvis du jagter et splinter nyt badeværelse, og ønsker at processen skal foregå så let som muligt – så kunne dette meget vel være løsningen for dig.

Kontakt os på 97 92 07 24 eller kontakt@handestvvs.dk for at høre nærmere omkring, hvordan en totalløsning fra Bedre Bad kan hjælpe dig helskinnet i mål med dit næste badeværelseseventyr. Du kan også besøge vores nye udstilling for inspiration og rådgivning om dit badeværelse eller bryggers.

Vi udfører badeværelser og bryggers til kunder i Thisted og over hele Thy, Hannæs og Mors.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 92 07 24
kontakt@handestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon