Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Handest
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Få råd om Bedre Energi

Vores energivejleder hos Bedre Bad Thisted – Handest VVS er din lokale, uvildige specialist med stor erfaring. Derfor kan vi – din lokale Bedre Energi ekspert – give dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig. Vi kalder det “FÅ RÅD OM Bedre Energi”.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Små ændringer – stort udbytte

Har du fjernvarme eller naturgas kan du med en investering i en vejrkompensationsenhed spare 10-15% på din varmeregning og opnå en optimal temperatur i boligen. Med denne løsning vil du kunne spare flere tusind kroner om året, og din bolig vil altid holdes på det samme niveau.

Fyr dit gamle fyr og reducer varmeudgifterne

Skifter du det gamle oliefyr ud med et nyt, kan du spare over 30% på din varmeudgift og få en mere stabil varme i boligen. Kontakt os for rådgivning og vejledning. Vi tilbyder at pille det gamle fyr ned, samt at opsætte det nye.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Billigste energikilde ved mange m2

Ved fyring med pille-brændsel opnår du den laveste pris per varmeenhed (kWh). Pillefyr og stokerfyr er specielt fordelagtige ved opvarmning af større boliger. Hos Handest VVS rådgiver vi og hjælper med at besvare dine eventuelle spørgsmål. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan du kan få bedre energi.

Spar 60 % på brugsvandet

Solvarme kan spare op til 60 % af udgiften til opvarmning af varmt brugsvand. I gennemsnit tjenes et installeret anlæg hjem fra 8 år alt efter størrelse og eksisterende varmeanlæg. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan spare penge på din bolig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi er klar til dine spørgsmål

Dette er blot nogle få af de mange ting, som kan ændres – og hvor der kan er gode og store besparelser at hente. Fortæl os om din anvendte energiform og dit forbrug. Så kan vi hurtigt fortælle dig, hvad du kan spare ved ændringer!

Vi yder rådgivning om energi og energiløsninger til kunder i Thisted og over hele Thy, Hannæs og på Mors

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 92 07 24
kontakt@handestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon