Bedre Bad - Bedre Energi - kælder bad

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Handest
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Badeværelse galleri

Hos Handest VVS – Bedre Bad Thisted hjælper vi alle, med at realisere deres drømme. Både smag, stil og ønsker om funktionalitet kan variere meget efter, hvilken person man er. Samtidig kan det enkelte badeværelse have en speciel udformning og størrelse. Derfor forsøger vi, at hjælpe alle med at finde frem til den rette løsning til den individuelle person og det individuelle badeværelse. Derfor tilbyder vi her hos Bedre Bad Thisted ikke en standard løsning, når du skal have lavet en totalløsning eller en renovering af dit badeværelse. Men i stedet for laver vi badeværelser, der er individuelle og tilpasset den enkelte kundes behov, drømme og ønsker.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Få masser af inspiration til dit nye badeværelse

I vores galleri kan du se en del af de konkrete badeværelsesløsninger, som vi har udført i samarbejde med vores professionelle fagmænd og eksperter i rådgivning og vejledning. Du tænker måske, hvad kan jeg dog bruge det her galleri til? Det har vi et simpelt svar til, du kan bare bruge det, som du har lyst. Det kan være en effektive måde at finde inspiration på, hvis man ikke helt ved, hvad det er, man leder efter. Vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan, for at indrette dit perfekte drømmebadeværelse, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten og komforten. Et nyt badeværelse er noget alle drømmer om, da badeværelset spiller en stor rolle i din og familiens hverdag. Det er der vores dag starter og vores dag slutter. Derfor er det, efter vores mening, et af de vigtigste rum i huset.

Der er mange måder at gøre sit badeværelse personligt. Det kan være valget af toiletter eller valget af funktioner på vandhanen der ændre det, men det kan også være selve indretningen. Bedre Bad Thisted har et bredt udvalg af forskellige badeværelsesmøbler og -tilbehør. Det gør, at vi har muligheden for at matche din personlige stil. For os er det vigtigt at vi kan slippe kreativiteten løs, det er sådan man gøre sit badeværelse personligt, det hele ligger i de små detaljer.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Få viden og saml idéer før du begynder at renovere badeværelset

Hvis du tænker på eller har besluttet dig, at du vil have et nyt badeværelse, så kan du kontakte Handest VVS – Bedre Bad Thisted allerede i dag. Vores certificerede vejleder står altid klar til at rådgive og komme med nye idéer, vi planlægger sammen processen omkring dit nye badeværelse, hvad end det er stort eller småt. At starte et byggeprojekt er oftest en stor beslutning at tage, derfor klæder vi dig godt på. Her på siderne kan du lade dig inspirere af vores løsninger og se nogle af vores seneste badeværelses-projekter, der er udført både i det nyeste moderne design og i klassiske stile, begge har fokus på komfort og funktionalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Den bedste rådgivning

Handest VVS – Bedre Bad Thisted har altid en finger på pulsen og er klar med de nyeste trends og teknologi inden for indretning af badeværelset og andre rum i huset. Du kan være sikker på en rådgivning, hvor vi er 100 procent ærlige! Vi rådgiver ud fra de mange års erfaring og ekspertise, vi har samlet sammen. Der er fokus på at gøre det bedste for dig, familien og boligen.

Du kan også få inspiration fra de tidligere løsninger som Bedre Bad har udført. Vi har totalløsningen til alt fra ombygning, tilbygning eller en gennemgående renovation.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 92 07 24
kontakt@handestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon