Handsted VVS facade

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Brian Roesen
Certificeret Energivejleder

Gasspecialister i Thy

I foråret 2014 overtog vi hovedparten af virksomheden VSM Thy, og hermed fik Bedre Bad Thisted – Handest VVS tilført ekstra specialkompetencer inden for gasområdet. Samtidig med dette fulgte en stor aktivitetsudvidelse, da VSM Thy gennem en årrække har serviceret et stort antal private gaskunder.

De sidste par år har vi konverteret rigtig mange gaskedler om til fjernvarme og det gør, at flere gasområder i Thy også håber og ønsker at komme over på fjernvarme, men udsigterne er desværre nok lidt lange og derfor er det stadig vigtig, at få sin gaskedel serviceret.

Der er ikke mange kedler tilbage med åbne brændere, så derfor er eftersynet ikke lovpligtig, men at få sin kondenserende kedel efterset, det gør, at kedlen er justeret og indstillet korrekt efter hustandens behov og derved får du det lavest mulige gasforbrug og samtidig reducerer du dit energiforbrug og co2-udslip.

Vi har kompetente gasmontører, som vil hjælpe med at give vore kunders gaskedler en “Grøn Indstilling”.

 

Bedre Bad – Bedre Energi gasfyr fra Viessmann

Servicepartner for Norlys

Firmaets status som servicepartner for Naturgas Midt Nord blev fastholdt. Bedre Bad Thisted – Handest VVS har derfor betydelige aktiviteter inden for etablering og servicering af naturgasanlæg i såvel villaer/parcelhuse som i lejlighedskomplekser.

Rådgivning om din varmeinstallation

Vi er din lokale servicepartner og giver derfor dig den detaljerede rådgivning på udskiftning af din varmeinstallation, som er nødvendig. Samtidigt får du fordelagtige finansierings- og tilskudsordninger.

Vi arbejder med naturgas for kunder over hele Thy og Mors.

Bedre Bad – Bedre Energi gasfyr fra Viessmann

Gasservice er vigtigt uanset alder på anlægget

Selvom dit gasfyr er nyt og moderne, så kræver det stadig servicering og vedligeholdelse i større eller mindre grad. Årsagen til dette er, at fyret er i drift mange timer om året. Det er derfor uundgåeligt, at visse mekaniske dele og komponenter løbende bliver udsat for slitage. Disse kræver altså udskiftning, rensning eller reparationer. Hvis det ikke overholdes, så kan det i værste fald medføre større og dyre reparationer på længere sigt.

Gennem en serviceaftale med Handest VVS kan du blot læne dig tilbage, og nyde følelsen af et velfungerende og driftssikkert gasfyr. Hos Bedre Energi Handest VVS tilbyder vi effektiv service af dine installationer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi en serviceaftale, som dækker netop dine behov.

Bedre Bad – Bedre Energi gasfyr fra Viessmann

En skræddersyet serviceaftale til dig

Hos Bedre Energi Handes VVS tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler, som er tilpasset netop dit og gasfyrets behov. Du slipper derfor for at betale for unødvendige eftersyn, som din installation samtidig ikke har brug for. Vi tager selv kontakt til dig, når tiden er inde til dit næste eftersyn. Du slipper derved for bekymringerne, og skal blot nyde dit veltrimmede og velfungerende anlæg.

Kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi en løsning til dig.

Din lokale gasekspert

Hos Bedre Energi Handest VVS har vi mange års erfaring. Samtidig er vi bevidste om at vi befinder os i en branche, som løbende er i udvikling, hvad f.eks. angår materialer, arbejdsteknikker og lovgivning.

Når du vælger os, som din professionelle servicepartner til dit næste gastjek, så kan du forvente engagerede og kompetente serviceeksperter. Vi sikrer dig et driftssikkert og vedligeholdt gasfyr, som altid kan præstere på det højeste niveau.

Det sikrer vi gennem vores mange års erfaring og viden. Samtidig er det også kombinereret med vores medlemskab af den landsdækkende kæde: Bedre Bad – Bedre Energi. Vi er en del af et sparrings- og kommunikationsnetværk. Det betyder, at vi har hurtig og nem adgang til ny viden gennem sparring blandt vores dygtige og erfarne kollegaer. Det er din garanti for, at din gasservicepartner altid kan levere service i overtruffen kvalitet.

Vi arbejder for kunder i Thisted og over hele Thy, Hannæs og Mors. Kontakt os i dag på tlf. eller mail.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 92 07 24
kontakt@handestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon