Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_service-vejledning-rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Handest
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gratis Badtjek

Få inspiration og mange gode råd til at skabe dit nye badeværelse

Hvorfor er det en god idé med et gratis badtjek, inden du skal renovere dit badeværelse? Hos Handest VVS – Bedre Bad Thisted vil vi gerne hjælpe dig godt i gang, når du skal lave nyt badeværelse. Det kan være en svær proces og virke meget uoverskueligt, at finde ud af hvor du skal begynde, og hvor du skal slutte. Derfor tilbyder vi et gratis badtjek, som er ganske uforpligtende for dig, det eneste du skal gøre, er at booke en tid. Derefter kommer vi hjem til dig og vurdere dit nuværende badeværelse. Ud fra det, vil vi så fortælle dig om de forskellige muligheder, der er. Det kan for eksempelvis være:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Det er selvfølgelig dine ønsker og behov der er vores første prioritet, så ud fra dem kan vi rådgive og inspirere dig til at træffe de bedste valg. Vi går altid helt ned i de små detaljer, da det oftest er der, den store forskel ligger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

BOOK et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

  Vi finder de bedste løsninger

  Sammen finder vi de bedste løsninger, der passer præcist til dine drømme om et nyt badeværelse. Hvis du har et ønske om det, så laver vi gerne en aftale om et projektoplæg med tegning, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse, du drømmer om. På den måde kan vi sammen gøre dine drømme til virkelighed.

  Hvis du har brug for inspiration, inden du bestiller et badtjek af din Bedre Bad ekspert, så kan du få en masse gode idéer ved at gå ind på vores galleri og se de mange løsninger, vi tidligere har lavet og tilbyder.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

  Vi laver individuelle løsninger!

  Handest VVS – Bedre Bad Thisted er din Lokale VVS-installatør. Vi er specialister inden for udvikling og gennemførelse af badeværelser. Vores mange års erfaring med at løse et utal af opgaver for vores kunder, har gjort os til eksperter i både renovering og totalløsninger, vi kan sågar lave en komplet indretningsløsning af din bolig. Der er mange personer, som ønsker sig et normalt badeværelse, mens andre foretrækker mere eksklusive badeværelses løsninger. Nogle har også kun brug for det mest nødvendige, hvor andre gerne vil skabe et rum med komfort, velvære og afslapning. Det er meget individuelt fra person til person, heldigvis står vi i Bedre Bad kæden for mangfoldighed i både vores udvalg af produkter og løsninger. Det vigtigste er, at du kommer med dine forslag og idéer til hvordan dit nye badeværelse skal indrettes. Derefter kommer vi med det oplæg, der er skræddersyet efter din families ønsker og behov.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani håndvask, vaskeskab, spejl og bruseafskærmning - Grohe vandhane og bruser - Vola toiletrulleholder - Geberit douchetoilet

  Indretning af badeværelset

  Vi har her hos Handest VVS – Bedre Bad Thisted lavet en tjekliste under indretningstips, hvor du kan danne dig et overblik over alle de ting, som skal tage stilling til, når du begynder på en renovering eller udvidelse af dit badeværelse. Listen kan godt virke lidt uoverskuelig, men du kan sammen med vores medarbejdere fra Bedre Bad , der er eksperter i renovering af badeværelser, have en konstruktiv dialog og sammen komme hurtigt og nemt igennem den.

  Vi kommer rundt og udfører badeværelser og bryggers løsninger til kunder i Thisted og over hele Thy, Hannæs og Mors.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 97 92 07 24
  kontakt@handestvvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon