Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Brian Roesen
Certificeret Energivejleder

Varmepumpe Specialister i Thisted og Thy.

Kom med på den grønne omstilling med en varmepumpe.

Varmepumper er en af de bedste varmekilder lige nu – især hvis du skifter fra gas- eller oliefyr. En moderne varmepumpe kan både pynte på energiregningen og CO2-udslippet og dermed bidrage til at gøre vores planet grønnere og mere bæredygtigt. Udover at være en mere miljøvenlig opvarmningsløsning, kan installationen af en varmepumpe også hjælpe dig med at spare på dine energiomkostninger på langt sigt.

rådgivning af en VE-godkendt installatør.

Handest VVS blev i 2019 godkendt som VE-godkendt installatør. Det var lige inden Coronaviruspandemien ramte Danmark for alvor. Gas- og elpriser fløj i vejret og alle skulle have varmepumper. Det var en forfærdelig tid, menge tog lån i deres hus for at kunne betale deres energiregning og for nogle kunne huset ikke bære en konverterng til varmepumpe, da det er en dyr løsning for dem der bor i et yderområde og det oftest er der der opvarmes med olie eller gas.

Heldigvis er denne tid ovre, men nye faktorer krig og ufred er også med til at danne rammerne for energikriser, vi ved aldrig hvad fremtiden bringer.

Det er meget vigtigt at du rådføre dig med en VE-godkendt installatør måske Handest VVS, der står for installationen af din varmepumpe. En VE-godkendt installatør har papir på, at de kan installaere vedvarende energianlæg med høj kvalitet. Det er din garanti for, at dit anlæg installeres korrekt.

Hos os kan du få en komplet løsning, hvor både varmepumpe, levering og montering, test og oprydning er inkluderet i prisen. Du får en samlet løsning uden extraomkostninger.

Værd at vide inden du vælger varmepumpeløsningen

Der er fordele og ulemper ved alle opvarmningsløsninger og det er derfor meget vigtigt, at du kontakter os og vi kommer ud til en uforpligtende snak med dig om valg af varmepumpe. Du kan godt gå på nettet og bruge en af de gængse varmepumpeberegner og få et hurtigt estimat over, hvad varmepumpen vil koste og eventuelt hvad du vil spare, men måske der er noget du har overset, der gør, at dimensionering ikke er i overensstemmelse med dit varmeforbrug eller husets størrelse.

At konvertere til en varmepumpe er en god invetering, men det er vigtigt at du tager kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med den rigtige dimonsionering af varmepumpen, da det som skulle være en god langtidsinvestering hurtigt kan gå hen og blive en dyr løsning.

Med de rigtige beregninger vil du opnå billige varme året rundt og hvis du i dag opvarmer med el-varme eller oliefyr, så vil du kunne spare 70% af din varmeregning og 60%, hvis du opvarmer med naturgas.

Varmepumper kontra varmeveksler

Selvom termerne “varmeveksler” og “varmepumpe” ofte bruges om hinanden, refererer de til den samme teknologi. Begge enheder overfører varme ved hjælp af enten luft eller væske under tryk.

Luft til vand-
varmepumpe

En luft til vand-varmepumpe henter varme fra luften udenfor og overfører denne energi til dit hjems varmtvandsbeholder. Resultatet er varmt vand og opvarmet indeluft. Denne type varmepumpe er populær i Danmark på grund af dens nemme installation og effektive varmeproduktion, selv ved lave udendørstemperaturer.

Luft til luft-
varmepumpe

Denne løsning trækker varme fra den omgivende luft og bruger den til at opvarme indeluften i din bolig. Den opvarmede luft distribueres direkte ind i rummet, hvilket gør det til en effektiv og økonomisk varmeløsning, særligt velegnet som et grønt alternativ til traditionelle elvarmesystemer.

Grundvands-
varmepumpe

Grundvandsvarmepumper udnytter energien fra grundvandet. Vandet hentes op gennem en boring, varmen udvindes via en varmeveksler, og vandet sendes tilbage i jorden gennem en anden boring. Denne teknologi sikrer konstant varmeudvinding hele året og udnytter den stabile temperatur i grundvandet.

Jordvarme-
pumpe

Jordvarmepumper udnytter varmen fra jorden ved hjælp af nedgravede slanger, der opsamler jordvarme. Denne varme overføres til hjemmets varmesystem, ofte radiatorer eller gulvvarme. Installation kræver opgravning af en del af grunden, men når systemet er på plads, leverer det stabil og vedvarende varme året rundt med lavere driftsomkostninger.

Udnyt energien i luft, vand og jord med en varmepumpe.

Interessen for varmepumper stiger og stiger – og det gælder både i Danmark og i det øvrige Europa. Der kan være rigtig mange penge at spare, når man udskifter sin nuværende varmeløsning til en moderne varmepumpe. Dette er ikke den eneste fordel; du kan nemlig også nyde et bedre indeklima og samtidig have god samvittighed med dit klimaaftryk. Teknologien der bruges til varmepumper, er blevet væsentligt optimeret de seneste år, og derfor er moderne anlæg yderst energieffektive.

Hvordan fungerer en varmepumpe?

En varmepumpe kan på mange punkter ligestilles med et køleskab, men hvor der i stedet føres energi ind i boligen.

I en varmepumpe sidder der en fordamper, som optager energi fra jorden, udeluften og udsugnngsluften. Energien herfra får et kølemiddel til at koge og fordampe. Når dampen sammenpresses i varmepumpens kompressor, så hæves trykket og temperaturen stiger. Kølemidlet afgiver al sin varme i en kondensator, hvor kølemidlet bliver til væske som løber gennem termoventilen og tilbage til fordamperen, hvor hele processen begyndte forfra.

Kondensatoren sørger aktid for at fragte varmen til boligens varmefordelingssystem, som både kan være i form af vandbåren gulvvarme eller luftvarme, der blæser varm luft ud i huset.

Opnå bedre indeklima og besparelser

Overvejer du at skifte til en ny varmepumpe? Der kan være mange penge at spare og du mærker en positiv ændring i dit indeklima – en ægte win-win situation som vi kalder det.

Luft til luft, luft til vand og jordvarme

Der findes forskellige slags varmepumper, som du kan vælge imellem. Nedenfor kan du se varmepumpetyperne:

 • Luft til luft-varmepumpe
 • Luft til vand-varmepumpe
 • Jordvarmepumpe
 • Grundvandsvarmepumpe

De særligt populære løsninger er luft til luft-varmepumpe og luft til vand-varmepumpe.

Hvilken type varmepumpe bør du vælge?

Der findes forskellinge varmepumpeløsninger – hvilken model, du skal vælge, afhænger af følgende

   • Din boligs beliggenhed samt din boligs størrelse

 

 

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Hør om dine muligheder

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for at energioptimere din bolig, så tøv ikke med at give et kald, skrive en mail eller udfylde en kontaktformular. Handest VVS tilbyder forskellige løsninger hvad end det måtte være en luft til luft- og luft til vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe.

Jordvarmepumper er kendt for deres nedgravede slangesystemer, som udnytter varmen i jorden ved hjælp af væskefyldte slanger, der graves ned ca. 1 meter i haven. Jordvarmeanlæg kan fungere som boligens eneste varmekilde, da de er meget effektive året rundt.

Luft til vand-varmepumper er den mest udbredte varmepumpeløsning i Danmark. Disse varmepumper omdanner kold udeluft til lun rumvarme og varmt brugsvand, og de kan tilpasses til din boligs størrelse for at sikre en god varmeøkonomi og en fornuftig installationspris. Der er ikke behov for nedgravning af slangesystemer under installationen af en luft til vand-varmepumpe, hvilket gør denne løsning betydeligt billigere end jordvarme.

Luft til luft-varmepumper er den billigste varmepumpeløsning på markedet, men de kan ikke tilsluttes til en varmtvandsbeholder. De er velegnede til installation i huse uden fordelingsanlæg, sommerhuse eller bygninger, der ikke er beregnet til beboelse, såsom en opvarmet garage eller et værksted.

Bedre Energi Thisted er din lokale og certificerede energivejleder. Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning, tilbud og meget mere. Du kan også vælge, at booke et energitjek. Med et energitjek får du en gemmengang af din bolig, samt muligheder for energioptimering, besparelser og meget mere.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Vi hjælper dig med det rette valg:

Er du i tvivl om hvilken type af varmepumpe, du skal vælge til din bolig. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig ud fra mange års erfaring. Kontakt vores energiekspert Brian Roesen på mobil 93398724 eller send en mail på br@handestvvs.dk. 

Vi hjælper kunder i hele Thy og omegn.

Få udregnet din besparelse ved skift til varmepumpe

Når du skifter til vedvarende energi, så er der en række tilskud og ordninger, som du kan gøre brug af. Det er vigtigt at huske, at de skal sørges for inden projektet påbegyndes og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe, da det kan være lidt en indviklet proces.

Når det kommer til energitilskud, CO2-premiering og håndværkerfradrag, så forekommer der ændringer alt afhængig af, hvilken regering vi har nogle er mere grønne end andre. Hør mere herom ved at kontakte din lokale varmepumpeinstallatør i Thisted og omegn. Vi hjælper som sagt med levering og installering af varmepumpe fra start til slut.

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 92 07 24
kontakt@handestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon